Workshop fotografie Hortus Haren

 

Hortus-haren-workshop-01-torrostudio-IMG_3644Deze workshop fotografie Hortus Haren is bedoelt voor de fotograaf die met zijn camera wilt oefenen in een mooie omgeving met ondersteuning van kennis door fotograaf Rene de Werker.

De workshop fotografie wordt gehouden in Hortus Haren in kleine groepjes van max. 6 personen, zodat het persoonlijk blijft en er veel tijd is voor vragen.

Ik neem je mee door de verschillende tuinen in Hortus Haren waarin we de facetten van de fotografie kunnen oefenen in de praktijk. Ik laat je zien welke standen op de camera je het beste kunt gebruiken en waar op je kan letten bij het nemen van aansprekende foto’s.

Compositie is zeer belangrijk in de fotografie en we gaan kijken hoe we compositie kunnen bepalen en welke hulpmiddelen je hiervoor kan gebruiken.

Onderwerpen die aanbod komen:

  • Diafragma
  • Sluitertijd
  • ISO
  • Belichtingsdriehoek
  • Scherpte/diepte
  • Compositie

We verzamelen ons om 13:30 in de Hortus Haren (bij de entree balie).

Daarna gaan we naar de Chinese tuin. Dit is een hele mooie plek waarin ik jullie laat ontdekken wat je met diafragma, sluitertijd en ISO kan doen. We vervolgen onze weg langs meerder type tuinen waar ook beelden instaan en leren naast de instellingen ook te kijken naar de compositie!

Tussendoor is er tijd voor een pauze om koffie of thee te drinken.

Als het einde van de workshop in zicht is kunnen we elkaars foto’s nog even bekijken en wandelen we terug naar de entree van Hortus Haren.

 

Data :  2 juli 2016

Kosten: € 55,- (excl. entreeprijs Hortus Haren)

Meenemen: Camera, handleiding en eventueel een statief

Workshop-fotografie-Hortus-Haren-torrostudio-IMG_4554Locatie: Hortus Haren, gratis parkeren

Routebeschrijving: klik op deze link

Duur: 13:30 – 16:00 uur ( evt. met uitloop)

Koffie en thee zijn voor eigen rekening

 

Aanmelden voor Workshop