Fotoworkshop Schiermonnikoog

 

Fotoworkshop Schiermonnikoog is een workshop van 1 dag.

In deze fotoworkshop gaan we het waddeneiland Schiermonnikoog fotografisch ontdekken.

We vertrekken vanaf de veerhaven Lauwersoog en gaan met de boot naar Schiermonnikoog. Op het eiland aangekomen huren we een fiets met versnelling voor 1 dag en drinken even koffie of thee in het dorpje voordat we echt aan de slag gaan.

We gaan op Schiermonnikoog een fiets tour maken langs verschillende landschapselementen. We beginnen de fotoworkshop bij de vuurtoren op het eiland met verrassend mooie duinen. Daarna fietsen we naar het strand waar we de zee, schelpen en de strandtent gaan fotograferen.

Als laatste fietsen we door richting het oosten van eiland waar we een natuurgebied vinden met een afwisseling van duinen, vennen, bruggen en bomen.

Tijdens de fotoworkshop geef ik fotobegeleiding en voorzie je van compositietips en laat je zien welke camera instellingen je het beste kan gebruiken.

Fotoworkshop_Schiermonnikoog_torrostudio_IMG_5062Je krijgt tijdens de fotoworkshop een aantal opdrachten mee. Op deze manier ben je gericht bezig met fotograferen.

Tussendoor is er ruimte om even te relaxen en te genieten van het eiland en wat te eten en te drinken.

Aan het einde van onze fiets tour gaan we weer terug naar het dorpje Schiermonnikoog om eventueel wat te eten voordat we weer terug fietsen naar de veerhaven waar we onze fietsen weer inleveren.

Om 19:30 uur varen we terug met de boot naar Lauwersoog.

Datum workshop : 7 juli 2019

Prijs: € 99,-

Aanmelden voor Workshop

 

Hieronder een impressie van de Fotoworkshop Schiermonnikoog: