Herfst fotowandeling Ter Apel

Ga mee op Herfst fotowandeling in Ter Apel op 22 oktober.

De herfst is een prachtige periode in het jaar om te fotograferen. In deze periode verkleuren de bladeren van de bomen die tot een prachtige foto’s kunnen leiden.

We beginnen deze fotowandeling bij het klooster in Ter Apel. Het  klooster dat sinds 1992 behoord tot de UNESCO “top 100” van onroerende objecten in Nederland wordt omringt door een park met grote bomen. In het park bevinden zich bruggetjes en vennetjes. De kleurenpracht van de bladeren van de bomen in combinatie met parkelementen leent zich uitstekend om foto’s te maken.

Als we door het park bij het klooster hebben gelopen gaan we richten de RSG (=schoolgebouw) van Ter Apel. Deze school is gebouwd in de Amsterdamse stijl. Voor het gebouw staan hele grote mooie bomen die in combinatie met de baksteen van het gebouw elkaar in kleur versterken.

Onderweg komen we misschien ook nog wel paddenstoelen tegen. Deze zijn ook altijd leuk om te fotograferen.

We ronden de Herfst fotowandeling Ter Apel af door terug te lopen naar hotel Boschhuis waar we snert of keuze uit een andere soep gaan eten. Hier kunnen we ook nog even elkaars foto’s bekijken.

Tijdens de fotowandeling zal ik het een en ander uitleggen over hoe je het beste kan fotograferen en waar je vooral op moet letten zoals diafragma, sluitertijd, ISO en compositie.

Aanmelden voor Workshop

Locatie: Hotel Boschhuis

Adres:

Datum: zaterdag 22 oktober 2016

Kosten: € 37,- (incl. snert soep, andere soep is ook mogelijk, excl. drankjes)

Aanvang: 16:00 uur

Duur: 2 uren (met eventueel uitloop)

Meenemen: Camera en evt statief