Fotoworkshop Magisch Urk

High Lights

Omschrijving fotoworkshop Magisch Urk

In deze fotoworkshop gaan we naar Urk. We beginnen aan het eind van de middag en gaan eerst Urk verkennen. We lopen door het karakteristieke centrum met hellende scheepswerven en visnetten die worden gerepareerd. We lopen ook langs 2 mooie stranden die Urk rijk is. Bij het strand gaan we spelen met de sluitertijd door gebruik te maken van grijsfilters.

Als het gouden uurtje begint gaan we een zonsondergang fotograferen op het strand van Urk. We zien dan de vuurtoren oplichten en maken gebruik van compositieregels en verschillende sluitertijden. Daarna lopen we door Urk en zien dat de lichtjes Urk omtoveren tot een magisch tafereel van licht en karakteristieke elementen als boten, visnetten, mooie straatlantaarns en havenpalen.

Er is tijdens deze fotoworkshop fotografische begeleiding door Rene de Werker. Hij leert je tijdens deze workshop waar je op moet letten en hoe je mooie foto’s kan maken.

Deze fotoworkshop is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Ga mee op deze fotografische ontdekkingstocht naar Urk.

DATA & PRIJS

Data:

zaterdag 5 oktober 2024 = VOL

tijd: 15:00 uur  tot ongeveer 20:30 uur

Aantal deelnemers: max. 6 personen

Prijs: € 79,- p.p.

Vervoer: eigen auto

Inclusief: fotografische begeleiding

Exclusief: diner en versnaperingen

Praktische info

Meenemen:

  • Camera en lenzen
  • Volle accu
  • Statief
  • Evt. ND en/of grijsverloop filters

De foto locaties bezoeken we per eigen auto.

Annuleren:

Mocht u om een of andere reden niet kunnen deelnemen dan kunt u gratis annuleren als u dit ten minste 48 uren voor aanvang van het foto workshop aangeeft per mail. Annuleert u niet binnen 48 uren dan zal 100% van het totaal bedrag in rekening worden gebracht. Dit heeft te maken met administratie kosten en dat de fotoworkshop wel door kan gaan.