Fotoworkshop Kampen & Hattem

High Lights

Omschrijving fotoworkshop Kampen & Hattem

In deze fotoworkshop gaan we naar de eeuwenoude Hanze steden Kampen en Hattem. Deze steden zijn gelegen aan de IJssel. Eigenlijk is het gewoon een openluchtmuseum waar je prachtig doorheen kan wandelen.

We beginnen in het pittoreske Hattem, hier wandelen we langs de stadspoort en het oude gedeelte van de stad. We lopen langs het daeldelspoortje en de kikkers in orkest beelden.

Vervolgens rijden met de auto van Hattem naar Kampen. Een mooie route over een dijk die kronkelt langs de IJssel.

Als we in Kampen zijn gaan we het oude gedeelte van de stad bezoeken. Mooie oude straten, een stadspoort en de boulevard.

Als laatste gaan we een zonsondergang/avondfoto maken van de Stadsbrug met gouden wielen en lopen we via oude straten terug en komen we op het laatst langs een mooi verlichte stadspoort van Kampen.

Er is tijdens deze fotoworkshop fotografische begeleiding door Rene de Werker. Hij leert je tijdens deze workshop waar je op moet letten en hoe je mooie foto’s kan maken.

Deze fotoworkshop is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Ga mee op deze fotografische ontdekkingstocht door Kampen & Hattem .

DATA & PRIJS

Data:

zaterdag 9 december 2023

tijd: 10:30 uur  tot ongeveer 17:30 uur

Aantal deelnemers: max. 6 personen

Prijs: € 79,- p.p.

Vervoer: eigen auto

Inclusief: fotografische begeleiding

Exclusief: lunch en versnaperingen

Praktische info

Meenemen:

  • Camera en lenzen
  • Volle accu
  • Statief
  • Evt. ND en/of grijsverloop filters

De foto locaties bezoeken we per eigen auto.

Annuleren:

Mocht u om een of andere reden niet kunnen deelnemen dan kunt u gratis annuleren als u dit ten minste 48 uren voor aanvang van het foto workshop aangeeft per mail. Annuleert u niet binnen 48 uren dan zal 100% van het totaal bedrag in rekening worden gebracht. Dit heeft te maken met administratie kosten en berekende kosten.