Fotoworkshop Gaasterland

High Lights

Omschrijving fotoworkshop Gaasterland

In deze fotoworkshop Gaasterland gaan we naar Zuid-West Friesland. Een glooiend landschap dat is ontstaan in de ijstijd.

We beginnen deze fotoworkshop in Oudemirdum, een gebied met cliffen, strand en rotsen. We rijden daarna naar Stavoren om het stadje te fotograferen met 2 kleine vuurtorens. Daarna gaan we richting Molkwerum om foto’s te maken bij een een oude sluis. We vervolgen onze weg en rijden langs een vogel uitkijkpunt aan het ijsselmeer.

Als laatste gaan we een zonsondergang bij Hindeloopen fotograferen aan het ijsselmeer, waarbij we gebruik gaan maken van filters om lange sluitertijden te krijgen en de zonsondergang goed op de foto te zetten.

Er is tijdens deze fotoworkshop  fotografische begeleiding door Rene de Werker. Hij leert je tijdens deze workshop waar je op moet letten en hoe je mooie foto’s kan maken. Ook laat hij zien hoe je HDR techniek en filters kan gebruiken en hoe je de beste landschapsfoto’s kan maken.

Deze fotoworkshop is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Ga mee op deze fotografische ontdekkingstocht en laat je meevoeren naar een fantastisch stukje Friesland .

 

DATA & PRIJS

Data:

zaterdag 9 september 2023 = VOL

zaterdag 23 september 2023 = VOL

Aanvang: 14:00 uur , De Hoge Gerzen in Oudemirdum

om 20:10 uur is zonsondergang

Aantal deelnemers: max. 6 personen

Prijs: € 69,- p.p.

Vervoer: eigen auto

Inclusief: fotografische begeleiding

Exclusief: eten en versnaperingen

Praktische info

Meenemen:

  • Camera en lenzen
  • Volle accu
  • Statief
  • Evt. ND en/of grijsverloop filters

De foto locaties bezoeken we per eigen auto.

Annuleren:

Mocht u om een of andere reden niet kunnen deelnemen dan kunt u gratis annuleren als u dit ten minste 24 uren voor aanvang van het foto workshop aangeeft per mail. Annuleert u niet binnen 24 uren dan zal 75% van het totaal bedrag in rekening worden gebracht. Dit heeft te maken met administratie kosten en berekende kosten.