Fotowandeling Laag Keppel

 

Ga mee op fotowandeling Laag Keppel en maak geweldige foto’s!

 

fotowandeling-laag-keppel-torrostudio-IMG_7039Deze fotowandeling voert ons naar de Achterhoek in het stadje Laag-Keppel in de gemeente Bronckhorst. Het ligt aan het riviertje de Oude IJssel tussen Doetinchem en Doesburg

De fotowandeling begint bij De Keppelse Watermolen.  De watermolen van Laag-Keppel is een korenmolen en is in de 19e eeuw gebouwd en was tot 1945 in bedrijf.

Daarna lopen door langs Kasteel Keppel. Het Kasteel Keppel ligt op een landgoed dat in de negentiende eeuw een omvang had van 1600 hectare en in de eenentwintigste eeuw nog 560 hectare groot is. Het bestaat deels uit bos en het omvat een aantal boerderijen en woonhuizen. We lopen ook langs het riviertje de Oude IJssel.

Onze fotowandeling voert ons verder langs een weide gebied waar knotwilgen groeien. Verder wandelend op het landgoed keppel komen we uit op een heuvel waarbij we een prachtig uitzicht hebben naar het Kasteel keppel.

We eindigen onze fotowandeling door vanaf de heuvel weer terug te lopen door het dorpje naar de Keppelse Watermolen.

 

Tijdens de fotowandeling zal ik het een en ander uitleggen over hoe je het beste kan fotograferen en waar je vooral op moet letten zoals diafragma, sluitertijd, ISO en compositie.

 

Aanmelden voor Fotowandeling

 

fotowandeling-laag-keppel-torrostudio-IMG_7033Start locatie: Parkeerplaats bij Keppelse watertoren

Adres: Dorpsstraat 30, Laag Keppel

Datum: 18 september 2016

Kosten: € 35,-

Aanvang: 14:30 uur

Duur: 1,5 uur (met uitloop)

Meenemen: Camera en evt statief