Workshop Avondfotografie Groningen

 

Workshop Avondfotografie Groningen

In deze fotoworkshop avondfotografie gaan we het stedelijke landschap van Groningen fotograferen rond zonsondergang (schemering). Stedelijke landschappen zijn zeer inspirerend voor fotografen en wij gaan tijdens deze workshop dan ook de uitdaging aan om dit te ervaren.

Tijdens en na zonsondergang is de lucht nog niet echt donker en is het licht zeer zacht, dan is het uitermate geschikt om foto’s te nemen tijdens in de stad.

In de stad beginnen de eerste lichten zich te ontluiken waardoor een combinatie van deze 2 elementen een interessante foto oplevert.

Foto workshop programma:

We verzamelen ons om 20:45 op het centraal station in Groningen. Dit is het begin van het gouden uurtje. Tijdens dit gouden uurtje krijgen de wolken mooie kleuren en wordt het licht zachter om te fotograferen. Ook gaan de lichtjes dan aan in de stad, waardoor je een mooie sfeer krijgt van stadslichten en mooie luchten.

De zon gaat om 21:45 onder en dan begint het blauwe uurtje. Rond deze tijd, kleurt de lucht blauw en is het nog steeds niet echt donker. Een prima moment om ook  dan mooie foto’s te maken.

Als het laatste mooie licht uit de lucht is verdwenen, is de workshop nog niet afgelopen. We gaan nog even door met nachtfotografie, omdat de stad Groningen veel mooie plekken heeft om te fotogaferen.

De fotoworkshop Avondfotografie Groningen duurt tot ongeveer 23:00 uur

Voor wie is deze fotoworkshop bedoeld?

Deze fotoworkshop Avondfotografie Groningen is bedoeld voor mensen die weten hoe je diafragma, sluitertijd en ISO moet instellen op je camera.

 

Aanmelden voor Workshop

Datum: 25 mei 2019

Locatie: Groningen Stad