Cursus interieurfotografie

Speciaal voor mensen die graag interieurfotografie willen leren bied ik mijn skills aan.

Deze cursus wordt als maatwerk traject aangeboden. Dit kan op prive basis maar kan ook via een traject van bv. UWVW of arbeidsbemiddeling buro.

Wat ga je leren?

Je zult eerst de camera met instellingen doorlopen en leren wat diafragma, sluitertijd en ISO is. Ook gaan we kijken welke lenzen je het beste kunt gebruiken om een interieur zo goed mogelijk te fotograferen. Alle interieurfotografen werken met een statief en ook jij zult moeten leren werken met een statief. Daarbij zal ik je uitleggen op welke hoogte je moet fotograferen en waar je rekening mee moet houden.

De volgende stap is om ook echt te gaan oefenen in het maken van interieurfoto’s. In sommige gevallen zal je een flitser nodig hebben om de ruimte goed te belichten. Hoe een flitser werkt hoe je deze gebruikt en op welke instelling je de camera zet ga ik je allemaal uitleggen. Er zijn ook technieken die een interieurfotograaf gebruik, zodat je geen flitser hoeft te gebruiken. Deze technieken ga ik je leren en ook via welke instellingen op je camera dit kunt bereiken.

Naast foto’s maken zal je ook de foto’s moeten gaan bewerken om tot een goed resultaat te komen en de foto’s in verschillende formaten en extenties (JPG, tiff, png) te kunnen aanleveren. Hiervoor gebruiken we het software programma Adobe Lightroom. Dit is een heel goed programma om foto’s te bewerken en te organiseren. Ik leer je alle ins en outs van het programma, waarna je zelfstandig je foto’s kan bewerken.

Waar?

Dit zal in onderling overleg plaats vinden wat voor jouw de beste locatie is om dit traject te volgen.

Wat kost het?

Het is een maatwerk traject, waarbij alle wensen van jouw aan de orde komen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van jouw wensen en de duur van het traject.

Ik wil graag meer informatie?

Dat is zeker mogelijk, je kunt mij telefonisch bereiken op 0650620544 of via e-mail: info@torrostudio.nl

 

Link naar mijn interieurfotografie portfolio: Klik hier

Link naar mijn hotelfotografie portfolio: Klik hier