Beste statief voor fotograferen

Torro Studio heeft een aantal statieven geselecteerd die zeer geschikt zijn voor het fotograferen en tijdens de fotocursussen.

We hebben gekeken naar de functionaliteit, prijs en gewicht.

Hier onder vind u de selectie:

 

Sirui Traveller Carbon T-1204XL statief + E-10

Het Sirui Traveller Carbon T-1204XL statief is de perfecte en compacte metgezel op uw reizen. Het statief is gemaakt van carbon en is zeer compact op te bergen doordat de poten 180 graden op kunnen klappen. Hierdoor komt de kop tussen de poten terecht. Het statief heeft daardoor een transportlengte van slechts 46.5 centimeter. Het statief weegt slechts een kilogram, heeft een maximale hoogte van 1.6 meter, een minimale hoogte van maar 14 centimeter en kan apparatuur met een gewicht van maximaal 8 kilogram dragen.

Klik hier om het statief met alle info te bekijken.

 

Benro iTrip Statief met Balhoofd FIT29AIH1

Dit Statief is een compact aluminium reisstatief met een maximale hoogte van 154.5 centimeter en een maximale belasting 6 kilogram. Door de maximale belasting is dit statief geschikt voor gebruik met zowel compact camera’s als de wat zwaardere spiegelreflexcamera’s. Het statief wordt geleverd met een bijpassend balhoofd, snelkoppelingsplaat en een draagtas met schouderriem. Een stevig statief met balhoofd dus!

Klik hier om het statief met alle info te bekijken.

 

Manfrotto MK290DUA3-BH Dual Aluminium Tripod Kit Ball Head

Dit statief is een stevig en stabiel aluminium statief met een minimale hoogte van 6.5 centimeter en een maximale hoogte van 173 centimeter. Het statief weegt 2.26 kilogram en heeft een maximale belastbaarheid van vijf kilogram. De poten met drie secties hebben een fliplock pootvergrendeling waardoor de MK290DUA3 snel is op te zetten. De spanning van de fliplock vergrendelingen is instelbaar zodat een stevige vergrendeling gedurende de levensduur van het statief verzekerd is.

Klik hier om het statief met alle info te bekijken.